Nieuwe bank

Woonkamer (nieuwe bank)

NIEUWE BANK – Het is alweer even geleden dat hij kwam, maar hij is er ‘een nieuwe bank’ .  De vorige bank die we hadden werd te klein. We hebben inmiddels twee pubers rondlopen en die passen niet meer in een hoekje van de bank. Het model was snel uitgezocht. Deze hadden we eerder al een keer gezien en werden er nog steeds blij van. Ik wilde (na alle stalen bekeken te hebben) graag een grijze bank met zwarte poten. Paul wilde graag een bruin kleurige bank. Gelukkig kwamen we op het idee om met de kleur van de bank rekening te houden met een houten vloer. We gaan namelijk volgend jaar verhuizen en dan willen we geen donker grijze vloer meer.  Dus het is de grijze geworden. Het is zachte, maar gebruiksvriendelijke stof. Makkelijk schoon te houden. Dat is wel erg fijn! Er moeten nog mooie kussens komen, maar deze zijn we nog niet tegen gekomen.

Woonkamer (nieuwe bank)

Woonkamer (nieuwe bank)

PWoonkamer (nieuwe bank)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *