GOODIE GOODNESS – Juli

Planning Instagram (Daily Goodness) 2-4
GOODIE GOODNESS – Vorige week ontving ik de juli box van Goodie Goodness. Het was een zomers feestje toen de doos open ging. Er zaten zomerse kaarten, tas en flamingo in! De tas is hier al volop in gebruik en ben eigenlijk wel blij met zo’n lichte tas. Het is eens wat anders dan mijn leren schoudertas, dit valt op en staat mooi bij bijna iedere outfit!

Planning Instagram (Daily Goodness) 2-14FLAMINGO –  Een handgemaakte flamingo broche van Studio Pair. Pair is een jonge onderneming bestaande uit Sharon Joosten en Neel Barten. Het zijn twee meiden die studie genoten waren en vriendinnen zijn. Ze ontwerpen alles zelf en proberen hierin onderscheidend te zijn van wat er al in de winkels te vinden is.  Kijk eens rond op hun site!Planning Instagram (Daily Goodness) 2-13TAS – De tas is van Juleeze. Het is een Nederlands merk wat opgericht is door Karin Sillekens. Het is een merk met verschillende stylen. Van stoer tot romantisch, maar ook bohemiens en eigenwijs. De tas is strak, maar staat mooi bij bijna iedere outfit. Ik heb hem al een weekje in gebruik en heb hem gebruikt voor een dagje varen, de stad in en voor een kleine boodschap is het ook handig .. alles in style!Planning Instagram (Daily Goodness) 2-6KAARTEN – Goodie Goodness ontwerpt zelf ook vaak iets leuks en bij passends voor in de box. Deze keer zijn dat twee kaarten met een zomers tintje! Ik vind ze te leuk om op te sturen, dus ze hangen nu op de witte muur in de slaapkamer.Planning Instagram (Daily Goodness) 2-12

 

Dit was mijn laatste blog voor Goodie Goodness. Mocht je interesse hebben in de maandelijkse box vol fijne producten van kleine of beginnende ontwerpers kijk dan op hun site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *