GOODIE GOODNESS – juni

Goody Goodness

GOODIE GOODNESS – Kennen jullie het al? Ik heb er al eerder over geschreven en op instagram komen wel eens foto’s voorbij.  Iedere maand ontvang je een box met speciaal geselecteerde producten en ontdek je elke maand nieuwe ontwerpers.

Deze keer was het een fleurige box. Ik was erg blij! Een mooie ketting van Origami Zoo en een mooi strak doosje met Tucan kaarten en enveloppen van Creative Lab Amsterdam.Goodie Goodness

 

ORIGAMI ZOO – Natuur, Geometrie en Spelen. Dat zijn de drie grote inspiratiebronnen van hun. De Tangram hanger in de box is gelasercut uit FSC berkenhout. Deze hangt aan een dunne RSV bolletjesketting, hierdoor is het een subtiel, maar mooi geheel. Het zit verpakt in een mooi zeshoekige doosje, hierdoor is het echt een cadeautje om te krijgen!

CREATIVE LAB AMSTERDAM – Ze willen met hun kaarten mensen verassen, zowel de schrijven als de ontvanger. De envelop heeft een mooi design van binnen, wat het versturen van een kaartje helemaal compleet maakt. De kaarten worden gemaakt van gerecycled papier en worden door middel van ouderwetse druktechnieken met de hand gemaakt. Ik werd er erg blij!

Goodie Goodness - juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *