Pimp je theedoeken – Daily Goodness

Pimp je keuken (Daily Goodness)-3

Sinds kort is Daily Goodness online en mag ik mijn steentje bijdragen door te bloggen.  Bij Daily Goodness vind je inspiratie op het gebied van lifestyle, design, en creatief ondernemerschap. Op dit nieuwe creatieve platform vind je dus de leukste must-haves van opkomende labels, DIY tips, succesverhalen en interviews, handige tips & tricks, ’feel good’ content en nog veel meer. 

Voor mijn eerste blog pimpte ik theedoeken. De keuken is namelijk een plek waar je regelmatig bent of die je vanuit de woonkamer ziet. Qua keuken kiezen we vaak een neutrale kleur, omdat we deze niet snel gaan verbouwen als we er na een jaar op uitgekeken zijn. Daarom is het leuk om met kleur in accessoires te spelen.

Lees hier hoe je deze theedoeken maakt.  Ik heb verschillende designs gemaakt. Laat je creativiteit de vrije loop in kleur, figuur, stof en ophang mogelijkheden.

Succes!

Pimp je keuken (Daily Goodness)Pimp je keuken (Daily Goodness)-8

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *