WIT – dekbedovertrek

linnig-foto-over-mij-png-11

Wit. Eigenlijk had de kerst wit moeten zijn of Oud en Nieuw, maar helaas! Onze slaapkamer is wel wit, met hier en daar zwart/donker grijs. Afgelopen maand ging ik op zoek naar een nieuw dekbedovertrek. Eerst gezocht op kleur, maar zoals je al ziet het is weer wit. We sliepen al twee jaar onder hetzelfde witte met een beetje kant en lint dekbedovertrek. Wassen, drogen en er weer op. Nu hebben we een nieuwe heerlijk zacht, stevig en warm dekbedovertrek. Dit dekbed is van Dekbed DiscounterDit witte dekbedovertrek met stiksels is uit de Celebrity-collectie van het merk Papillon. Boston in zijn naam.  Dekbed Discounter verkoopt verschillende stylen dekbedovertrekken. Hierdoor kan je altijd wel iets vinden wat je leuk vindt, maar stop je soms met zoeken als de eerste 7 niet in de smaak vallen. Zoek toch even door, want wij zijn er blij mee!

slaapkamer-dekbedlinnig-foto-over-mij-png-13

linnig-foto-over-mij-png-19linnig-foto-over-mij-png-20linnig-foto-over-mij-png-16

Deze blog is in samenwerking met Dekbed Discounter

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *