ANTWERPEN

Antwerpen 5

ANTWERPEN – Ik was afgelopen weekend een nachtje in Antwerpen. Mijn zusje woont daar in een studentenhuis. Voordat ik daarheen vertrok ben ik even bij Rewind en YAY langs geweest. Mooie winkels met leuke spulletjes voor het interieur! Je hoeft niks te kopen. Gewoon even kijken en snuffelen is al leuk! Zaterdag zijn we de stad ingegaan. De kerstmarkt is geopend. Nu ben ik niet zo’n kerstmarkt fan, maar de sfeer staat me wel aan.

Antwerpen 1

Ik ben op stap geweest met mijn nieuw koffer van SUITSUIT. Hij is mooi, maar wel wat klein. Ik heb hem gekocht voor 5 dagen Barcelona, maar dat gaat hem niet worden. Dit leuke tasje is van By Lauren Amsterdam.

Antwerpen 3

Antwerpen 6

Antwerpen 2

Antwerpen 4

De laatste (iPhone) foto is in het studentenhuis gemaakt. Overal is wat moois te vinden ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *