ENGEL. celebrate life

LInnig foto over mij png-2

Vandaag een fleurige blog. Ik ben normaal niet van veel kleur, maar de kleuren van ENGEL. celebrate life zijn zacht en mooi van kleur. Het zijn kleuren die opvallen zonder te schreeuwen. Deze producten van ENGEL. zaten in mijn Goodie Goodness box die door de brievenbus kwam. Wil je ook iedere maand een leuke verassing van fijne ontwerpers ontvangen, kijk dan op hun website.

ENGEl. celebrate life heeft een uitgebreid assortiment met mooie producten. Ze worden gemaakt in binnen- en buitenland in ateliers die duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel dragen. De creatieve ontwerpers waar Engel. mee samenwerkt hebben feeling met hun gedachtegoed. Het bamboe servies is 100% biologisch afbreekbaar.

Ik word blij van ENGEL. celebrate life! Mooie fleurige warme kleuren en voor mensen zoals ik het is prima en fijn te combineren met wit! Het bamboe service past bij een wit servies en de kaartjes kunnen mooi met een washi-tape op een witte muur gehangen worden.

LInnig foto over mij png-6LInnig foto over mij png-3 LInnig foto over mij png-5LInnig foto over mij png-4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *