MAART

IMG_0521

De eerste drie maanden van 2016 zijn alweer om. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten tot het verder op in het jaar is. We hebben een super leuk plan, misschien heb je er al wel wat over gelezen. Het gaat niet over styling of ontwerpen vandaar dat er weinig op LINNIG over gezegd wordt, maar het gaat wel over iets heel gaafs. Als het allemaal nog wat completer is, zal ik er een blog over schrijven!

Maart was een maand met Pasen, Familie, De laatste basisschool traktatie van Sam, Weekend, Interieur, Styling, Bloembollen, Eten bij GYS en natuurlijk ook gewoon lekker werken. Er waren in Maart ook voorbereidingen voor het stylen en ontwerpen van een Man Square en Beauty Library, daar lezen jullie in de volgende blog meer over.

Op naar April en hopelijk Lente!

Liefs!

 

 

 

Een reactie op “MAART

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *