Afscheid van het werk!

afscheid werk

Gisteren kreeg ik dit kaartje en nog veel meer lieve kaartjes! Ik heb afscheid genomen van m’n collega’s. Ruim 6,5 jaar heb ik voor Humanitas gewerkt.  Het is goed om te gaan, maar ook erg raar. Ik heb er veel geleerd, genoten en ontdekt.

De laatste tijd was ik moe, omdat ik mijn motivatie uit m’n tenen moest halen. Het is gewoon tijd voor een nieuwe omgeving, daar waar ik vol enthousiasme, motivatie en energie kan beginnen.

Ik ga een leuke maar spannende toekomst tegemoet! Ik heb nu tijdelijk ander werk (met jonge vluchtelingen). Ik ben opzoek naar een super leuke baan en ik ben een opleiding gestart voor binnenhuisontwerper/interieurstyling, erg leuk! We gaan zien wat ik in 2016 aan het doen ben!

Op naar nieuwe uitdagingen! Ik heb er zin in.

Een reactie op “Afscheid van het werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *