Jongenskamer

Slaapkamer 1Deze slaapkamer is in het voorjaar opgeknapt. De muren zijn gestuukt en wit geverfd. Hij (11 jaar) mocht zelf een fotobehang uitzoeken, het werd de Brooklyn Bridge. Toch wel even slikken als er (in mijn ogen) mooier fotobehang te koop is. Uiteindelijk is dit ook helemaal goed, want hij is er super blij mee (en ik natuurlijk ook). De meubels zijn hetzelfde gebleven, maar door een andere vloer en een ander kleurtje op de muur ziet het er heel anders uit! Het kost altijd meer tijd een kamer opknappen, maar goed we genieten er nu nog steeds van.  Op naar een volgend project in huis. Het zal de trap wel worden, want die moet nodig geverfd worden. Slaapkamer 1Slaapkamer 1

Fijn weekend!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *