Jongenskamer

Slaapkamer 1Deze slaapkamer is in het voorjaar opgeknapt. De muren zijn gestuukt en wit geverfd. Hij (11 jaar) mocht zelf een fotobehang uitzoeken, het werd de Brooklyn Bridge. Toch wel even slikken als er (in mijn ogen) mooier fotobehang te koop is. Uiteindelijk is dit ook helemaal goed, want hij is er super blij mee (en ik natuurlijk ook). De meubels zijn hetzelfde gebleven, maar door een andere vloer en een ander kleurtje op de muur ziet het er heel anders uit! Het kost altijd meer tijd een kamer opknappen, maar goed we genieten er nu nog steeds van.  Op naar een volgend project in huis. Het zal de trap wel worden, want die moet nodig geverfd worden. Slaapkamer 1Slaapkamer 1

Fijn weekend!

 

6 Reacties op “Jongenskamer

 1. Mariette Noordhof zegt:

  Beste mijnheer, mevrouw,

  Haha…. ik heb dus een zoon die gevallen is op jouw plaatje van het brooklynbehang ?. Zou je mij misschien kunnen vertellen welke type het is en bij welke winkel je het behang hebt gekocht?

  Ik hoor graag van je.

  Bedankt en groet!
  Mariette Noordhof

  • Linn zegt:

   Hoi Jessica,

   Dat mag zeker! Het dekbed komt van IKEA. Ik zie hem alleen niet meer op de site staan, dus weet niet of die nog te koop is. Het bed is al 8 jaar oud denk ik. Het komt bij Leen Bakker vandaan.

   Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *