Ameland

AmelandAmelandWe zijn alweer even terug van Ameland. Ik was nog nooit op een eiland van Nederland geweest, maar de mannen wel. Het fijne aan Ameland is het strand en de rust. We hebben het eiland rond gefietst, gezwommen en uitgewaaid op het strand.

Ik had erg veel zin in de vakantie, maar toen het eenmaal zover was zag ik er ook wel tegen op. Het is mijn tweede zomervakantie met de kinderen en dat zijn andere vakanties dan samen of met een vriendin. Nu huren we een fiets, zwemmen we in het zwembad van het hotel, voetballen we op het strand en eten we friet. Het is anders, daar moet ik soms nog wel aan wennen. Ondanks dat, was het fijn en genieten!

Thuis zijn is ook weer prima, want sommige dingen hebben ik gemist. Zoals ons bed, grote bekers voor thee of koffie, schone strandlakens en een bank waarvan je weet wie er op gelegen hebben. Thuis denk ik helaas ook ‘ik moet schoonmaken, ik moet de was doen, ik moet boodschappen doen (want dat is thuis minder leuk dan op vakantie). Ons huis is groter dan het appartement in Ameland, dus het knusse contact raakt snel een beetje zoek. 

We hebben genoten en genieten nu nog even verder! AmelandAmelandIk heb echt vakantie gehouden en me ‘bijna’  niet druk gemaakt om mooie foto’s. Dat is lekker!

Voordat we op de boot naar huis gingen, liepen we met onze bloten voeten over het blotevoetenpad. Leuk uitje voor de kids! AmelandAmelandEen mooie zonsondergang hebben we gemist. Ik ging met Abel s’avonds naar het strand, maar helaas zat er een wolk voor de zon. De avond erna ook en die avond daarna reden we alweer in de regen in Nederland. AmelandAmeland

 

Fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *