Anne

Vriendinnen AnnVoor de fotoshoot van Anne gingen we even snel het bos in om wat foto’s van haar en haar vriendinnen te maken. Ze wilde graag iets van hun vriendschap vastleggen zodat ze een aandenken hadden aan een gezellige tijd op kamers. Inmiddels kunnen ze terug blikken, want ze hebben hun voeten alweer bij hun mams onder de tafel geschoven.

Ik wil hier wat foto’s delen van Anne. Helaas is mijn lens kapot gegaan tijdens de shoot, dus zijn de foto’s niet heel scherp. Gelukkig was het dit keer niet super erg, dus we doen het gewoon een keer over!AnneAnneAnneAnne

Gerije was er ook bij, maar vooral voor de gezelligheid vond ze zelf.

Gerije

Hou van jullie!

Anne en Gerije

 

2 Reacties op “Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *