Bij Frouke op de koffie

Bij Frouke op de koffieOp de koffie bij FroukeMet de auto reden we door Doorn en mijn oog viel op een koffie zaakje. Ik begreep niet waarom ik dit niet eerder had ontdekt. Na een zoektocht op internet zag ik dat bij Frouke op de koffie nog maar zes weken open is. Dus niet gek dat ik deze koffie hotspot nog niet eerder had ontdekt.

Vrijdag ging ik langs bij Frouke om haar koffie en de sfeer te proeven. Frouke is een gezellige vrouw die hard werkt om goed voor haar klanten te zorgen. Het is een knus ingericht koffie zaakje en de producten zijn vers.  Zo kwam de groenteboer langs om groente en fruit te brengen en ze haalt vlees, eieren, melk, brood en gebak bij leveranciers uit de buurt. Verse eerlijke ingrediënten.

Het was een spannende stap voor Frouke, maar nu kan ze met trots vertellen dat het goed gaat! De klanten zijn blij met een gezellige koffie zaak in Doorn en gaan graag op de koffie bij Frouke.

Ik heb heerlijk heerlijk op het terras gezeten met een tijdschrift over koffie. Frouke schenkt koffie van het merk Bocca. Bocca Coffee is een onderneming van twee broers. Ze hebben het selecteren, inkopen, verschepen, proeven, branden en verpakken van de koffie in eigen beheer. Ze zijn dus niet afhankelijke van anderen. Hierdoor kunnen ze een kwaliteitsproduct garanderen, maar (misschien nog wel belangrijker) betekent dit ook dat ze het rechtstreeks kopen van de boeren. Het geld komt hierdoor direct terecht bij de juiste persoon.Bij Frouke op de koffieOp de koffie bij FroukeOp de koffie bij FroukeOp de koffie bij FroukeBij Frouke op de koffieBij Frouke op de koffieOp de koffie bij FroukeOp de koffie bij Frouke

Een super leuk plekje met eerlijke producten!

Een reactie op “Bij Frouke op de koffie

  1. Marijke van Vlerken zegt:

    Hoi Froukje, ik had van Hans al gehoord dat je een eigen zaak hebt geopend, kei leuk en ik wens je veel vrolijke koffieleuten + met een lekker koekje toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *