DIY: T-shirt voor het Zomerfeest

t-shirt zomerfeestEen van de boys heeft al vakantie en de jongste is het schooljaar aan het afronden. Ieder jaar komt het weer terug, het zomerfeest. Het is de bedoeling dat je verkleed komt, maar van verkleden wordt hij niet gelukkig. Daarom bedachten we dit jaar iets anders; een zelfontworpen t-shirt met tekeningen van Keith Haring.

Dit jaar is het thema namelijk kunst. Hij heeft het op school over Keith Haring gehad en vind zijn kunstwerken (tekeningen) wel wat. Over het ontwerp van het t-shirt had ik niet veel te zeggen, daar had hij zelf ideeën over.Zomerfeest t-shirtZelf een t-shirt drukken is niet zo moeilijk. Print een tekening, plaatje of tekst op t-shirt transferpapier. Let wel op dat je tekst in spiegelbeeld uitprint, dat is in te stellen bij afdrukeigenschappen. Knip het uit en leg het met de inktlaag op het t-shirt. Dan leg je er een bakpapier overheen en strijk je de tekening. Hoe lang je moet strijken staat in de gebruiksaanwijzing van het t-shirt transferpapier, dat verschilt namelijk per papier. Wacht even tot het afgekoeld is en haal dan de bovenste laag van het transferpapier.zomerfeest t-shirt

Wij zijn er blij mee en hij zal morgen met trots op het zomerfeest verschijnen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *