Rustig genieten.

rustiggenietenDinantWe gingen spontaan heel even samen weg. Kamperen in Dinant (België). Ik was nog nooit in Dinant geweest, maar het is het leuk stadje! Mooi gelegen aan de Maas. Er is genoeg te zien en te doen. Wij hebben overigens niet zo veel gezien. Het was heerlijk om in de zon te luieren met een boek. We gaan vast nog een terug om meer te zien.

Kamperen is eigenlijk niet zo mijn ding. Ik vind het fijn om gewoon heerlijk te kunnen douchen in een schone douche en zonder trui en joggings broek naar de wc te kunnen lopen. Daarom ga ik alleen kamperen als ze lekker weer opgeven, van te voren boeken is dus geen optie. Toch kan ik er wel van genieten. Zeker als de zon schijnt vind ik het leuk en geniet ik van het buitenleven. Alleen na twee (hooguit drie) nachten wordt het tijd om naar huis te gaan, want dan geniet ik niet meer van het vieze primitieve leven. Al met al we gaan van de zomer vast nog een keer. We doen het voor de voorpret, het buitenleven (overdag), aandacht voor elkaar en de zon.bloemenDinantbloemenTja.. als laatste een kampeerlook van mezelf (foto is gemaakt door Paul). Simpel hempje, weinig make-up, pony naar achteren en mijn haar op een knot. linn-dinant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *