Klein feestje

Redvelvettaart

Van de week vierden we dat we een jaar getrouwd zijn.  Vorig jaar in juni zijn we naar het gemeentehuis geweest en in september zijn we in de kerk getrouwd en hebben we het gevierd met vrienden en familie. We vinden dat we in september echt getrouwd zijn, maar ja we konden deze dag ook niet zomaar voorbij laten gaan. Vorig jaar vierden we het klein met de kids, schoonmoeder en ouders.

Van de week hadden we met z’n tweeën een klein feestje met bloemen, champagne en taart. Ik maakte twee mini red velvet taartjes, omdat we deze vorig jaar ook hadden gemaakt. Dit jaar gebruikte ik het recept wat te vinden is op de site van The Holy Kauw Company. 

Ik woon nu een jaar bij Paul en zijn jongens. De tijd gaat snel, het was naast een leuk jaar ook een intensief jaar van wennen aan het gezinsleven en ‘moeder’  zijn. We hebben deze dag het afgelopen jaar een beetje geanalyseerd. Mijn samenvatting hiervan is: ik ben blij met de liefde!

Op naar jaar twee, maar eerst nog september :) !

Redvelvet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *