LINNIG

MoodboardLinn

Hoi,

Vandaag de eerste blog. Tja..na lang wikken en wegen toch maar nu online met LINNIG. De site is nog niet af, maar goed wanneer wel?! Op de foto zien jullie een beetje wie ik ben. Ik hou van experimenteren met koffie. Cactussen zijn bijna de enige planten die hier in ons huis te vinden zijn. Ik hou van zelf maak dingetjes, zoals het gehaakte ‘potje’ om de cactus heen. Van taarten (vooral cheesecake) bakken word ik erg gelukkig. Verder hou ik van leuke spreuken en mooie dingen. Geloof-Hoop-Liefde is een belangrijke tekst in mijn/ons leven, deze stond centraal op onze trouwdag (sept’ 2014).

Ik wil hier graag mijn creatieve ideeën uitvoeren, in plaats van ze alleen maar te bedenken. En ontdekken wat ik nu echt wil qua werk, momenteel actief als social worker, maar goed daar ben ik eigenlijk klaar mee. Het is spannend om hier aan te beginnen, maar erg leuk :).

Veel kijk en lees plezier en als je een leuk idee hebt, dan hoor ik graag van je!

2 Reacties op “LINNIG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *